Groc

Groc

divendres, 19 de juny del 2020

Video Resum Curs 2019-20

El curs 2019-20 s'acaba.... Ha estat un curs extrany però no per això ple de vivències, aprenentatges i bons records!

Gràcies a tots els professionals que formen part de l'Equip de l'Aula Groga (Sònia, Carme, Àngela, David, Patrícia, Sor Rosario i Melche) i, sobretot, als veritables protagonistes, els "grocs" i "grogues" (Benjamín, Óscar, Belén, David, Iván i Josep Maria) i a  les seves famílies!!!



3 comentaris:

  1. Pero que bonitos recuerdos!!!
    Que tengáis un súper verano chic@s y profesionales de la aula Groga!! Os espero en Septiembre con muchísimas ganas de veros!!

    Buen verano!! Un abrazo enorme.

    Anita

    ResponElimina
  2. Hola Marc, bona tarda i gràcies per el video. M'ha agradat molt i pes a que aquest curs hagi sigut extrany, ha estat bé en el fons. I a part tinc un dubte respecte a els deures del confinament, vaig fer llengua i medi per ordinador. Pero mates ho vaig deixar a mitjes per el fet que no ho vaig poder adaptar completament per al ordinador. I voldria saber si et sembla bé que ho imprimeixi i que ho faci tot de nou i al setembre t'ho porto, o que ho imprimexi des de on m'he quedat i continuar des de allà. Jo ho faria tot de nou i portar-ho al setembre, peró com tu ho vegis. P.D: També faré el llibre de vacances d'estiu, qualsevol cosa m'ho dius per mail. Una forta abraçada i fins un altre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Benji! M'alegro que t'hagi agradat el vídeo, l'he fet amb molta il·lusió per a vosaltres... Pel que fa a les matemàtiques, no et procupis: jo faria primer el que el et falta per acabar i, si després tens temps, pots repetir el que ja vas fer (sense ser obligatori). D'acord? Una abraçada, campió!

      Elimina