Groc

Groc

divendres, 5 de juny del 2020

Dia Mundial del Medi Ambient 2020

Avui, dia 5 de juny, és el Dia Mundial del Medi Ambient. A classe, els grocs i grogues sempre som responsables i cuidem la natura: reciclem les escombraries (brossa negra, brossa groga i brossa blava), usem embolcalls per els entrepans a les excursions, etc...

Aquests dies, amb el confinament a casa pel Coronavirus, la natura ho ha notat:

- El fet de no haver-hi tantes persones als carrers, parcs i jardins ha fet augmentar la presència de plantes i animals que fa molt de temps no es veien a la ciutat.
- Ha augmentat el color del verd i la mida de plantes presents als parcs i jardins i les plantes de casa han millorat el seu aspecte.
- Els nivells de contaminació han disminuït de manera molt important. El cel està més net, clar i transparent.- El soroll s’ha reduït un 25%. Sense fàbriques, cotxes, avions....
- També ha disminuït el consum de gas, llum i aigua. Moltes empreses s'han aturat.- S´ha produït menys escombraries, perquè hem consumit menys (restaurants, botigues, oci...) 
Tot i que estem vivint moments tristos i durs per aquesta pandèmia, la natura ha pogut respirar. Quan tornem a la normalitat, caldrà que continuem cuidant-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada