Groc

Groc

dimarts, 24 de març del 2020

Treballs de Repàs a casa

Hola Grocs i Grogues!

Espero que tots us trobeu bé de salut.... això és el més important!

Tot i que he enviat ja activitats de Matemàtiques i Llengua als vostres pares/mares, les penjo aquí al Bloc per si les voleu consultar des de la pantalla del vostre ordinador o tableta.

Treballeu força i una forta abraçada!

Matemàtiques Benjamín i Óscar (B,O)




Matemàtiques Josep Maria, Iván, Belén i David (JM, I, B, D).




Llengua Benjamín i Óscar (B,O)




Llengua Josep Maria, Iván, Belén i David (JM, I, B, D).


10 comentaris:

  1. Hola gràcies per el Treball també apart daré Jclics de lengua i mates. Pero faré una mica de tot, adeu i que vagi tot be.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon Dia, Un altre cosa es pot Fer en Ordinador ? (WordPad) Es perqué no tinc impressora per imprimir i a part no sé si tinc el suficient paper per poder fer-ho. No serà el primer treball que hagi fet per WordPad perqué allà ya habia fet el projecte de Harry Potter i tot va sortir bé. Espero que em pugis compendre, que tinguis un bon dia. Adéu !!!

      Elimina
    2. No et preocupis que tot ho guardo en un Pendrive

      Elimina
    3. Hola, Bona tarda. A les fitxes de relacionar de mates les he fet d'un altre manera. O sigui adaptades per a l'ordinador. O sigui que en algunes fitxes hi hauran modificacions, per les adptacions de l'ordinador.

      Elimina
  2. Hola Benji! Veig que estàs molt treballador.... És clar que pots fer-ho a l'ordinador: l'important es que sàpigues organitzar-te i anar treballant poc a poc, entenent el que s'ha de fer. Guarda-ho bé. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, tot va bé per el moment. Ho estic fent una mica tipus treballs contra rellotge. Ho faig perqué ho tinguis per la tornada a l'escola. Espero que també la resta de grocs i grogues també estiguin treballant. Que passeu una bona tarda, una abraçada ben forta! ADÉU!!!

      Elimina
    2. O sigui que no estic segur si ho tindré per la tornada a l'escola. Pero faré tot el possible per qué ho tinguis tot.

      Elimina
  3. Hola Benji: no es tracta de fer-ho tot a contratemps....sinó d'anar treballant tot comprenent el que es fa. Val més poc i ben fet que tot i malament. Com diu la dita: poc a poc i bona lletra. Salut!

    PD: per cert, saps alguna cosa dels teus companys?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Del Óscar i el David gràcies a déu que estàn bé. Peró del Josep Maria, l'Iván i la Belén res. :/

      Elimina