Groc

Groc

dimecres, 19 d’abril del 2017

Pasqua 2017

Després de les vacances de Setmana Santa, a l'escola hem celebrat Pasqua: totes les aules del centre hem baixat a la capella per a celebrar que Jesús ha ressucitat. Junts hem rebut l'àngel de la Pasqua, hem resat, cantat i alguns alumnes han representat el següent moment: 

"Passat el dia de repòs, a l'alba del primer dia de la setmana, Maria Magdalena i l'altra Maria van venir a veure el sepulcre. 2 I vet aquí, es va produir un gran terratrèmol: un àngel del Senyor descendint del cel, i acostant-se, va remoure la pedra i es va asseure al damunt. 3 Resplendia com un llamp, i el seu vestit blanc com la neu; 4 i de por a ell els guàrdies van tremolar i van quedar com morts. 5 I parlant l'àngel, va dir a les dones: Vosaltres, no tingueu por; perquè jo sé que busqueu Jesús, el crucificat. 6 No és aquí, perquè ha ressuscitat, tal com va dir. Veniu, mireu el lloc on jeia. 7 I aneu aviat, a dir als seus deixebles que Ell ha ressuscitat d'entre els morts; i vet aquí, El va davant vostre a Galilea; allà el veureu. Heus aquí, us ho he dit. 8 I elles, allunyant-se a corre-cuita del sepulcre amb temor i gran goig, van córrer a donar les notícies als seus deixebles."

Mateu, 28




I, com a fi de celebració, cada classe ha rebut un gran ou de xocolata que hem pogut degustar tot junts al pati. Bona Pasqua!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada